AKI SEGÍTENI KÍVÁN, NE MULASSZA EL!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Felhívást tett közzé a Magyar Mál- tai Szeretetszolgálat alapító elnö- ke, Kozma Imre atya, és a köztár- sasági elnök felesége, Herczegh Anita, a szervezet jószolgálati nagykövete. Arra kérik az embe- reket, támogatásukkal csatlakoz- zanak a háború elől menekülő, és annak következményeitől szen- vedő embereket segítő szolgá- lathoz. A felhívásban Kozma Imre atya így fogalmaz: „A segítség- nyújtásból nem maradhatunk ki. Életeket szeretnénk menteni. Aki ebben az életmentő programban segíteni kíván, ne mulassza el!” „Háború van a szomszédunkban, halljuk a féltő szavakat. A háború- ban nem vehetünk részt, ugyan- akkor a segítségnyújtásból nem maradhatunk ki!” – mondja az ukrán válsághelyzetben segít- ségnyújtásra bíztató felhívásában Kozma Imre atya, a Máltai Szere- tetszolgálat alapító elnöke.

A karitatív szervezet vezetője a videóban elmondja, a szeretet- szolgálat támogatja az otthon maradt bajban lévő embereket, ugyanakkor felkészült az ideér- kezők fogadására is. „Szeretnénk, hogy meg tudják érezni azok, akik velünk találkoznak, hogy nem csak házaink vannak, nem

csak otthonaink vannak, hanem befogadó szívünk.” Az alapító el- nök kiemelte, a rosszra az egyet- len válasz a jó cselekedet lehet, ez az egyetlen eszköz kezükben. Kozma Imre atya azt kérte, aki segíteni szeretne, ne mulassza el, mert aki jót, tesz, az életet ment. A felhíváshoz Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége is csatlakozott, aki arra kér, aki teheti, csatlakozzon az otthonukat elhagyni kénysze- rülő emberek megsegítéséhez azzal, hogy támogatja a Máltai Szeretetszolgálat humanitárius programjait.

A máltai szervezet az Ukrajná- ban kialakult válsághelyzetre te-

kintettel meghirdetett humani- tárius akcióinak támogatására gyűjtést indított, aki segíteni sze- retne, az adomanyozz.hu olda- lon online átutalással, vagy a 1350-es adományvonal hívásá- val megteheti. Közvetlen átutalá- sokat a 11784009-20200776 szá- mú számlán, külföldről (euróban) érkező befizetést a 11763842- 00104881 számlaszámra (IBAN: HU34 1176 3842 00104881 0000 0000 Swift kód: OTPVHUHB) fo- gadja a Szeretetszolgálat. Aki egyéb felajánlást tenne, vagy kapcsolatba szeretne lépni a sze- retetszolgálat illetékeseivel, a karpataljaert@maltai.hu e-mail címre írhat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

  BUDÁÉRT
  Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület
  Székhely: 1021 Budapest, Völgy utca 5/a 2. emelet
  Email: info@budaert.hu