ERDŐBARÁT PROGRAM A PILISBEN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Az erdők látogatottsága, az erdei sportolás, ki- rándulás, túrázás az elmúlt években szinte ug- rásszerűen növekedett, a Pilisi Parkerdő 2021- ben 32 milliót meghaladó látogatási alkalmat rögzített. Ezt a fokozott terhelést erdeink úgy tudják tartós károsodás nélkül elviselni, ha az erdőlátogatók fokozottan figyelnek az erdei ökoszisztéma védelmére. A Pilisi Parkerdő az Er- dők Nemzetközi Napján az Erdőbarát Rendez- vény Program elindításával kívánja elősegíteni és támogatni a természeti értékeinket óvó erdei programok szervezőit és résztvevőit.

A növekvő erdőlátogatási igényeket nem csak turisztikai infrastruktúránk jelentős fejlesztésé- vel, hanem ha szükséges, az erdők egészségé- nek, jó állapotának megőrzését elősegítő, gya- korlati szabályozással is szolgáljuk. Az Erdőbarát Rendezvény Programunkkal az erdőben sporto-

lók, túrázók, kikapcsolódók számára természeti- érték-megóvó, minőség-garanciát nyújtunk, akik így olyan szervezők eseményein vehetnek részt, amelyek nem károsítják, hanem óvják a termé- szetet és hozzájárulnak az erdők fenntarthatósá- gához – mondta Reinitz Gábor, a Pilisi Parkerdővezérigazgatója.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

  BUDÁÉRT
  Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület
  Székhely: 1021 Budapest, Völgy utca 5/a 2. emelet
  Email: info@budaert.hu