KARÁVCSONY KAMPÁNYTÁMOGATÓI ISMERETLENEK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Továbbra sem lehet tudni pontosan, mekkora összeget tett ki Karácsony Gergely kampánybüdzséje az előválasztási kampányban. Amit tudunk: a Párbeszéd társelnöke által létrehívott Kilencvenkilenc Mozgalom Egyesület, az ugyancsak általa gründolt Mindenki Budapestért Egyesület, Budapest Főváros Önkormányzata és a pártja 2019. április 15. és 2021. október 11. között majd 145 milliót költött el a Facebook-oldalán, amelyből csupán az ellenzéki miniszterelnök-jelölti kampányra ment 114 millió. A közösségi oldal mellett a Google adatai szerint is a Kilencvenkilenc Mozgalom dominált a Karácsony-féle hirdetéseknél: július óta bő 26 milliót költöttek.

Budapest vezetése eladná a Városháza épületét

Nagy port vert fel a napokban az a hír, hogy vevőt keres a Városháza hatalmas értékű, műem- léki védelem alatt álló épületegyüttesére a főváros vezetése. Karácsony Gergely főpolgármester számos ötlettel előállt már a Városháza hasznosí- tására, Budapest Város Önkormányzata legérté- kesebb ingatlanának dobra verése azonban eddig elképzelhetetlennek tűnt.

Jótékonysági est

Szent Márton napjához kapcsolódóan jótékonysági estre invitálták minden érdeklődőket, november 13-án a Pasaréti Közösségi Házba. A bevételt teljes egészében a Regőczi Alapítványnak utalják át.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról!

  BUDÁÉRT
  Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület
  Székhely: 1021 Budapest, Völgy utca 5/a 2. emelet
  Email: info@budaert.hu