Rólunk

A Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület célja, hogy segítse a II. és a III. kerületiközösséget. Zöld, közösségépítő és vállalkozásbarát kezdeményezéseinkkel igyekszünk értéket közvetíteni és a mindennapokat élhetőbbé, szebbé tenni.

Rendezvényeket szervezünk, kiadványokat készítünk, szemléletformáló projekteket viszünk végbe. Hisszük, hogy Buda egyedülálló természeti értékeinek védelme közös feladatunk, ezért környezetünk védelmét az egyik legfontosabb feladatunknak tartjuk.

Szemléletformáló tevékenységünkkel szeretnénk segítséget nyújtani az itt élő polgároknak, hogy környezetünket megőrizhessük, fejleszthessük a maga szépségében. Ötleteket adunk az aktív kikapcsolódáshoz, rekreációhoz, családi szabadidős programokhoz is, hogy az itt élők minél több minőségi időt tölthessenek Buda zöldjében.

Közösségépítő feladatot is vállalunk, mert valljuk, hogy a budaiak számára a klasszikus polgári értékek még mindig fontosak. Figyelünk egymásra, meghallgatjuk a másikat, érvelünk, vitatkozunk – de minden esetben azért, hogy a közösségünk javát szolgáljuk. Szeretnénk olyan helyi embereket, vállalkozásokat bemutatni, akik és amelyek a maguk területén sokat tesznek közösségünkért.

Azt tartjuk, hogy a helyi gazdaság, a helyi vállalkozások, különösen a kis-és közepes vállalkozások adják a közösség erejét, gazdasági lehetőségeinek alapját. Olyan vállalkozásoknak szeretnénk teret adni, amelyeket a kerületiek elismernek, mindennapjaik részének tekintenek, amelyek tevékenységükkel jelentősen hozzájárulnak kerületünk gazdasági erejéhez. Ezt célozza Vegyél Budait! kezdeményezésünk is.

Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület
Székhely: 1021 Budapest, Völgy utca 5/a 2. em.
Email: info@budaert.hu

A VCA-KP-1-2021/5-000238 és a VCA-KP-1-2022/4-001968 projekt a Miniszterelnökség és BGA Zrt. támogatásával valósul meg.