Vegyél Budait!

A budai vállalkozások támogatását, a helyben vásárlás előremozdítását, a közösségépítést és a környezettudatosabb vásárlás népszerűsítését tűzte ki célul a Vegyél Budait! kezdeményezés.

A Vegyél Budait! projekt a II. és III. kerületi kis-és középvállalkozásokat kívánja segíteni. A kezdeményezést a koronavírus-járvány következtében tapasztalt komoly bevételvisszaesés hívta életre, legfőbb célja pedig az, hogy új, helyi vásárlóközösséget hozzon létre, új bevételeket generálva az üzleteknek.

„Fontosnak tartjuk, hogy a vásárlók jobban megismerkedhessenek a helyi vállalkozások termékeivel. Láttatni szeretnénk, hogy mennyi érték megtalálható helyben, és hogy az itteni termékek választásával a környezetüket is védjük. Így a tudatos vásárlás, a fenntartható
fejlődés irányába történő szemléletformálás üzenetét is közvetíteni tudjuk. Hisszük, hogy működésünkkel a lokális közösségek erősítéséhez is hozzájárulunk. Egyesület több mint 600 helyi, II. és III. kerületi szolgáltatásról, vállalkozásról gyűjtött össze adatokat és elérhetőségeket, melyeket az alábbiakban tettünk elérhetővé honlapunkon. Ezen felül az egyesületünk a Facebook oldalán is folyamatosan tájékoztatja az érintetteket a helyben vásárlás előnyeiről, lehetőségeiről, kattintson Facebook oldalunkra a tartalmak megtekintéséért.” – hangsúlyozza Dr. Balla Gergely, a Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület elnöke, címzetes egyetemi docens, vállalkozásfejlesztési és projektmenedzsment-szakértő.

Helyi szolgáltatások

További cikkek

Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület
Székhely: 1021 Budapest, Völgy utca 5/a 2. em.
Email: info@budaert.hu

A VCA-KP-1-2021/5-000238 és a VCA-KP-1-2022/4-001968 projekt a Miniszterelnökség és BGA Zrt. támogatásával valósul meg.